ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Видео-курс по MS Windows 7 за начинаещи

Екранът на компютъра

За кого е този курс?

Това е курс за начинаещи възрастни потребители, които сега започват да работят с компютър. Курсът може да бъде полезен и за всички, които имат проблеми и пропуски при работата с файловете, папките и настройките на операционната система.

Акцентите

Опитът показва, че уменията за сигурна работа с файловете и папките са предпоставка за спокойна и приятна работа с ежедневните задачи с компютър. Свойствата на файловете, познаването на файловите разширения, безпогрешното разчитане на пътя до папката и умението да се отчита изменението на изгледите на различите програми и операционната система, са приоритети в този курс. Подборът на темите е на база на опит при обучение на възрастни потребители и отчитане на онези пропуски в познанията, които водят до най-големи затруднения. В същото време е търсена максимална простота при излагане на темите.

Как да започнем?

Гледайте урока и се опитайте да намерите обектите, за които се говори на своя компютър. Ако имате проблеми, върнете се към предишния урок, прочетете текста към урока и гледайте отново. Постепенно "ще приемете" необичайните нови неща, ще разберете как работят и ще можете да вървите напред.

Свалете текста към курса!

КУРСЪТ СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНО ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ И НЕКОМЕРСИАЛНИ ЦЕЛИ! ISBN 978-954-2919-09-4